HomeΕΛΛΑΔΑΈστησαν… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στη Λάρισα

Έστησαν… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στη Λάρισα

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πρόλαβαν να βρουν την πελατεία τους γιατί τους πρόλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι τρεις Έλληνες που διακινούσαν κάθε είδους απαγορευμένες ουσίες και αναζητούσαν αγοραστές με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στα ύποπτα στέκια της Λάρισας.

Μόνο στο όχημα που κατασχέθηκε, οι δύο άνδρες ηλικίας 39 και 35 χρόνων και η 32χρονη γυναίκα είχαν δυο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 254,7 γραμμαρίων, 46 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερα κινητά και 20 ευρώ.

Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 35χρονου έφερε στο φως ένα… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών! Εκεί κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 264 γραμμαρίων, 119,5 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή, μικροποσότητες ηρωίνης και βουπρενορφίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Με 40 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Την ίδια κατηγορία απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης σε δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 49 χρόνων, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από έρευνα στο σπίτι τους σε χωριό του δήμου Σπάρτης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 ναρκωτικά χάπια.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση