HomeΕΛΛΑΔΑΚικίλιας: Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα

Κικίλιας: Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα

Τι είπε για τον Μητσοτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συστράτευση κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας το Σάββατο το βράδυ.

Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι η «τύχη» της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή Σαμαρά.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε, επίσης, «ότι όλοι πρέπει να συστρατευτούν δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, που προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το παραταξιακό ή προσωπικό, με σκοπό η χώρα να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει την κρίση και βασική στόχευση οι νέες γενιές να ατενίσουν το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία, ύστερα από δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κικίλιας τόνισε: «Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα …όσο και αν κάποιοι προσπαθούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη βοήθεια όλων μας θα ανακόψει την πορεία καταστροφής, φέρνοντας το χαμόγελο της ελπίδας ξανά στα χείλη όλων των Ελλήνων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση