HomeHL-SportsΝίκος Αναστόπουλος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Νίκος Αναστόπουλος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην σημαντική νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ ο οποίος έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την κορυφή της Football League, στάθηκε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Νίκος Αναστόπουλος. Παρακολουθήστε στο βίντεο τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός…

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος παλαιότερα είχε περάσει και από τον πάγκο του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των ποδοσφαιριστών του μετά το γκολ, την οποία όμως δικαιολόγησε στην κούραση από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Επίσης, χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ως μια δυνατή και δύσκολη ομάδα ενώ τέλος υπογράμμισε ότι ο Άρης κρατά από το σημερινό παιχνίδι τους τρεις βαθμούς, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν μια σημαντική νίκη, δύσκολη νίκη γιατί ο ΟΦΗ σήμερα θα έλεγα ότι έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά όσον αφορά την κορυφή.

Ο ΟΦΗ είναι δύσκολη και καλή ομάδα, εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε όμως στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Είχαμε την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτη. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο όμως κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση