HomeHL-9Επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κυβέρνηση από τα Χανιά

Επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κυβέρνηση από τα Χανιά

Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Κισσάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα Χανιά βρίσκεται σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποδεχόμενος πρόσκληση μαθητών του 1ου Γυμνάσιου Κισάμου.

Ο κ. Θεοδωράκης σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” άσκησε δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση αναφορικά με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

theodorakis

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε «Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια τρώει την οικονομία. Η επιπολαιότητα και οι ιδεοληψίες είναι αυτές που μας έφεραν μέχρι εδώ και αν δεν αποτινάξουμε αυτούς τους δύο καταστροφικούς για την πολιτική όρους φοβάμαι ότι δεν θα ζήσουμε σε μια περήφανη και σύγχρονη χώρα.Φοβάμαι ότι άλλη μια σχολική εκδρομή του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο..» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση, γι’ άλλη μια φορά, προπαγανδίζει μια σκληρή διαπραγμάτευση ενώ στην ουσία απλώς περιμένει την ώρα που θα υπογράψει.

Ερωτώμενος για τις εξελίξεις στο χώρο του κέντρου ανέφερε ότι «Το Ποτάμι προσπαθεί να πει στην κοινωνία ότι πρέπει να μπει καινούργιος κόσμος στην πολιτική. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την πρώτη στιγμή και ενισχύουμε όσους ανθρώπους δραστηριοποιούνται, αυτή τη στιγμή, στη σωστή πλευρά. Δηλαδή να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να οδηγηθούμε σε μια νέα πολιτική που θα δίνει λύσεις και δεν θα δίνει παράταση στο πρόβλημα και στις εκκρεμότητες που έχουμε, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Κατ’ αυτή την έννοια πολλά στελέχη μας μετέχουν σ’αυτές τις συζητήσεις προσπαθώντας να πουν ξεκάθαρα το μήνυμα του Ποταμιού: ότι αν δεν γίνουμε πολλοί ποτέ δεν θα καταφέρουμε ν’ αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα».

Τέλος σημείωσε ότι «Οι οργανωτικές συζητήσεις έχουν μικρή σημασία. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να μπορέσει ο κόσμος να ξεπεράσει το σοκ που του προκάλεσε η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και να ξαναμπεί στην πολιτική, να δει ποιοι λένε την αλήθεια, ποιοι λένε λογικά πράγματα και να μπει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση