HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Θέλουμε 2-3 παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις Super League»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Θέλουμε 2-3 παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις Super League»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του ΟΦΗ έδωσε την Πέμπτη  ο Νίκος Παπαδόπουλος, που δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στο Ηράκλειο μετά από πολλά χρόνια.

papadopoulospolikaliΠαράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός έδωσε το σύνθημα για νίκες, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο  ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Είναι χαρά μου και τιμή μου. Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για την ομάδα, έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή και έχω μάθει στα δύσκολα γιατί έχω πίστη και πάθος για αυτό που κάνω.

Πιστεύω στην ομάδα και τις δυνατότητές της.

Μέτρησε το συναίσθημα, όμως πιστεύω στη δυναμική της ομάδας, έχει μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά αλλά έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας ακόμα και θα δουλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Χωρίς πίστη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είμαι εδώ γιατί το πιστεύω και αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους ποδοσφαιριστές για να έχουν περισσότερο πάθος γιατί αυτό απαιτεί η κατηγορία.

nikos-papadopoulos-iraklis-paokΞεκινάμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θα αντιμετωπίσουμε ένα εκ των φαβορί αλλά δεν φοβάμαι και θα πάμε για τη νίκη. Πάντα στα δύσκολα έχω αναλάβει, ο Άρης είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά καλό θα είναι να ξεκινήσουμε με μια νίκη», ανέφερε αρχικά ο Παπαδόπουλος.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τις μεταγραφές: «Χρειαζόμαστε δύο-τρεις παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και ο Νίκος (σ.σ. Νιόπλιας) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δούλεψε αρκετά αλλά είχε μερικά άτυχα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, το βασικό είναι να βελτιώσουμε λίγο το αμυντικό μας κομμάτι γιατί όταν χάνουμε την μπάλα, δεν πρέπει να τρώμε αντεπιθέσεις και να δεχόμαστε γκολ.

Δεν λέω και δεν υπονοώ ότι θα παίξουμε αμυντικά αλλά θα προσέξουμε το αμυντικό κομμάτι. Δεν θα αλλάξω πολλά από το αγωνιστικό κομμάτι και το βασικό είναι να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα».

Για την αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Η αγάπη προς το πρόσωπό μου και την ομάδα είναι δεδομένη. Ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαστε εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα μετά από τόση ταλαιπωρία που έχει περάσει».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, πρώτα είναι ο Άρης και μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη παρότι τα δύο παιχνίδια είναι κοντά. Μέσα στο γήπεδο μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

 «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη. Θα πάμε για τη νίκη», ανέφερε ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Νίκος Παντίδος.

«Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς θα πάμε να παίξουμε συγκεντρωμένοι για το αποτέλεσμα, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή», τόνισε από την πλευρά του ο Ντίνος Πάγκαλος.

Προπόνηση με δυνατή βροχή την Πέμπτη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση