HomeΕΛΛΑΔΑΣτο χειρουργείο ο 24χρονος που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς

Στο χειρουργείο ο 24χρονος που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση αιμοδυναμικά σταθερός και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εντός της ημέρας, ο αλβανικής καταγωγής 23χρονος Σ.Σ, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από πυροβολισμούς στην περιοχή της Ροτόντας.

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου ανακοινώθηκε ότι ο τραυματίας προσήλθε συνοδεία αστυνομικών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παπανικολάου στη 1.00 πμ κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας με πολλαπλά τραύματα που φέρονται να προκλήθηκαν από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Στον 23χρονο έγινε ιατρική εκτίμηση καθώς και όλος ο προβλεπόμενος απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και αντιμετωπίστηκαν τα επείγοντα ιατρικά προβλήματα που έχρηζαν άμεσης παρέμβασης. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας αιμοδυναμικά σταθερός, σε καλή κατάσταση, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η χειρουργική αντιμετώπισή του. Από την πρώτη στιγμή το συμβάν διαχειρίζεται το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του Παπανικολάου.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται από την αστυνομία είναι να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ διακινητών ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι η περιοχή πέριξ του μνημείου της Ροτόντας έχει μετατραπεί σε πιάτσα ναρκωτικών, με τη δράση των εμπόρων «λευκού» θανάτου να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις τους τελευταίους μήνες. Ανά τακτά διαστήματα διεξάγονται στην περιοχή επιχειρήσεις – «σκούπα» της Αστυνομίας, από τις οποίες δεν φαίνεται να πτοούνται οι διακινητές.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση