HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η κοπή πίτας του Εργατικού Κέντρου

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Εργατικού Κέντρου

Παρουσία δημάρχου, λιμενάρχη και άλλων φορέων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την μαζική συμμετοχή  όλων των Διοικήσεων των Σωματείων μελών  της δύναμης του  ΕΚΗ, πολλών εργαζομένων, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ Λαμπρινού Βασίλη, του Λιμενάρχη κ. Σαϊτάκη Δημήτρη, αντιδημάρχων και εκπροσώπων των φορέων του  Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στο  σύντομο χαιρετισμό  του ο Πρόεδρος  του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου  συναδ. Βοργιά Στέλιο,  ευχήθηκε  σε όλους καλή χρονιά με υγεία και  αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας  που παραμένουν άλυτα (ανεργία, απολύσεις, ανασφάλιστη εργασία, εργατικά ατυχήματα κ.α.).

Η ακρίβεια, η ανεργία και οι απολύσεις είναι ζητήματα που χρίζουν άμεσης  αντιμετώπισης. Κάλεσε  τους  εργαζόμενους  να είναι κοντά στα σωματεία και να βρίσκονται  σε  επαγρύπνηση  για  νέους  αγώνες.

Οι κοινωνικές αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι απαιτητές όσο ποτέ άλλοτε και σε καμία περίπτωση  δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία την πίστη, την ελπίδα μας, έννοιες   που θα μας οδηγήσουν  να κάνουμε το μεγάλο βήμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση