HomeΚΟΣΜΟΣΣοκ στις ΗΠΑ: Ακόμη μία έφηβη αυτοκτόνησε σε live μετάδοση στο Facebook

Σοκ στις ΗΠΑ: Ακόμη μία έφηβη αυτοκτόνησε σε live μετάδοση στο Facebook

Ενώ οι γονείς της κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο τραγικός χαμός μιας 14χρονης κοπέλας από το Μαϊάμι, η οποία, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, μετέδωσε ζωντανά την αυτοκτονία της στην υπηρεσία video streaming του Facebook, λίγες εβδομάδες μετά από ένα ανάλογο περιστατικό στην Τζόρτζια.

Οι Αρχές της Φλόριντα επιβεβαίωσαν σήμερα ότι η έφηβη Nakia Venant έδωσε κρεμάστηκε στο μπάνιο του σπιτιού των θετών γονιών της το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με τη Miami Herald, η live μετάδοση της 14χρονης μέσω της υπηρεσίας του Facebook διήρκεσε δύο ώρες, και σε ένα σημείο η έφηβη εμφανιζόταν να φτιάχνει μια αυτοσχέδια θηλιά, χρησιμοποιώντας ένα μαντήλι. Παρόλο που το δημοσίευμα αναφέρει ότι το βίντεο της Venant διακόπηκε απότομα, ορισμένοι συμμαθητές και φίλοι της νεαρής κοπέλας ισχυρίζονται ότι είδαν ολόκληρη την σκηνή του θανάτου της, στη μετάδοσή της.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένα από τα άτομα που παρακολούθησαν τη μετάδοση ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο το ασθενοφόρο δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα για να σώσει τη ζωή της νεαρής κοπέλας. Η αιτία ήταν ότι το άτομο αυτό έδωσε τη λάθος διεύθυνση στις αρχές, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Όταν πια έφτασε το περιπολικό και το ασθενοφόρο στο σωστό σπίτι, η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή και οι θετοί γονείς της κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, μια άλλη Αμερικανίδα έφηβη (αυτή τη φορά στη Τζόρτζια) μετέδωσε ζωντανά την αυτοκτονία της στο Facebook, με το σοκαριστικό βίντεο να γίνεται στη συνέχεια viral.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση