HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω

Γεννηματά: Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω

Δήλωση για τα 2 χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αυτή είναι η πραγματική αποτίμηση της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. μόνιμη επιτροπεία, παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές» επισήμανε σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά για τα δύο χρόνια από την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα.

«Για τους πολίτες εξοντωτικά μέτρα ύψους 12,5 δις ευρώ. Και τώρα ετοιμάζονται για νέα μέτρα μια ακόμη συνθηκολόγηση ηττημένου. Είπαν στους πολίτες: «Έρχεται η Ελπίδα και ήρθε καταιγίδα. Όμως η Ελλάδα μπορεί» συνέχισε στο σκεπτικό της η κυρία Γεννηματά.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις «να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουμε. Ότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Ότι σωτήρες με μαγικό ραβδί δεν υπάρχουν. Ότι η κομματική αλαζονεία και η δίψα για εξουσία δεν λύνει τα προβλήματα αλλά εντείνει τα αδιέξοδα».

Και κατέθεσε τη δική της πρόταση για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης:

«Μόνο με Εθνική Συνεννόηση, αλλαγή πολιτικής και κοινή προσπάθεια η Ελλάδα θα αφήσει πίσω τον εφιάλτη της κρίσης και θα προχωρήσει μπροστά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αυτή την πολιτική υπηρετεί. Για να έλθει πραγματικά η ελπίδα στη χώρα και στη ζωή μας».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση