Κρίσεων…συνέχεια για τους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, στους κόλπους της οποίας τις τελευταίες ημέρες επικρατεί αναβρασμός με τις κρίσεις όλων των βαθμίδων, τις αποστρατείες, τις προαγωγές και τις τοποθετήσεις σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας, αλλά και της Κρήτης.

 

Όπως έχει ήδη γράψει το cretapost, στο τιμόνι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης βρίσκεται πλέον μετά την προαγωγή του, ο υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης, παραδίδοντας τη σκυτάλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου στον ταξίαρχο Σήφη Κανακουσάκη, ο οποίος προήχθη και τοποθετήθηκε σε αυτήν ως Διευθυντής.

 

Στα Χανιά, μετά τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών, παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, ο Γιώργος Λυμπινάκης, ανανεώνοντας τη θητεία του για άλλη μια χρονιά.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου μετά την προαγωγή του σε ταξίαρχο, παραμένει ως Αστυνομικός Διευθυντής ο Αντώνης Ρουτζάκης.

Όσον αφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, προς το παρόν δεν έχει γίνει τοποθέτηση Αστυνομικού Διευθυντή, μετά την αποστρατεία του Μανόλη Πετάση.

Ωστόσο μετά και τις κρίσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών, από το Ηράκλειο ο Νίκος Σπυριδάκης προήχθη σε Αστυνομικό Διευθυντή και από την Υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης/ Ομάδα Ειδικών Αποστολών, τοποθετείται στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ως βοηθός με δαπάνες δημοσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση