HomeHL-GreeceΜΑΤ εμποδίζουν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να φτάσουν στο Μαξίμου

ΜΑΤ εμποδίζουν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να φτάσουν στο Μαξίμου

Στην συμβολή των οδών Λυκείου και Στησιχόρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυνάμεις των ΜΑΤ εμποδίζουν αυτήν την ώρα τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, που πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Αστυνομικοί έχουν σχηματίσει φραγμό στην συμβολή των οδών Λυκείου και Στησιχόρου, στην περιοχή της Ρηγίλλης, κοντά στο Μαξίμου και απαγορεύουν στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να πλησιάσουν το γραφείο του πρωθυπουργού.

mat1

«Τις ψεύτικες δεσμεύσεις για την υγεία που επαναλαμβάνουν σταθερά την τελευταία διετία τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ιδίως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας» θέλει να υπενθυμίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

mat2

«Δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δύο χρόνια διάλυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πανηγυρίζει στις στάχτες του ΕΣΥ. Έπιασαν το νήμα της διάλυσης από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενες Μνημονιακές κυβερνήσεις. Νοιώθουν υπερήφανοι ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί Υγείας, ειδικά ο κ. Πολάκης, με αυτή την κατάσταση; Ζούμε την απόλυτη κατάρρευση των Δημόσιων Νοσοκομείων, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων. Οι πολίτες περιγράφουν την άθλια κατάσταση της Υγείας και η κυβέρνηση τους θεωρεί όλους προβοκάτορες» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

mat3

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι έχει δημιουργήσει συνθήκες «ομερτά» στο πεδίο της δημόσιας υγείας και ότι θέλει να φιμώσει τους εργαζόμενους που ασκούν κριτική για τα προβλήματα του ΕΣΥ. Συστήνει, μάλιστα, στους επικεφαλής της Αριστοτέλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ομολόγων τους  στη Μεγάλη Βρετανία που δέχονται κριτική για κατάρρευση του Συστήματος Υγείας αλλά δεν το «βαφτίζουν» συκοφαντία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση