HomeHL-GreeceΟ ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να «μπαλώσει» τις καταγγελίες Καμμένου

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να «μπαλώσει» τις καταγγελίες Καμμένου

«Δεν υπάρχει αόρατο χέρι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να… μπαλώσει τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής Δημ. Καμμένου για «αόρατο χέρι» που παρενέβη στο πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας των καταγγελιών του αντιπροέδρου της Επιτροπής, Δημ. Καμμένου. Αρκείται μόνο να πει ότι το τελικό κείμενο δόθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι.

Η δήλωση Μπαλωμενάκη:

«Όσοι συμμετείχαν στις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής γνωρίζουν ότι το τελικό εισηγητικό κείμενο της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής δόθηκε στους εισηγητές των κομμάτων τη Δευτέρα το μεσημέρι, όπως και τα κείμενα των άλλων κομμάτων. Τώρα η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει εις βάθος όσα έφερε στο φως η εξεταστική. Της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε αόρατο χέρι υπάρχει ούτε τίποτα

Από την πλευρά του το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του διαψεύδει τα περί αόρατου χεριού.

«Το σύνολο του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία τώρα έχει τον λόγο. Ούτε αόρατο χέρι υπάρχει, ούτε τίποτα μπορεί να μείνει κρυφό από τη Δικαιοσύνη. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις καταγγελίες Καμμένου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση