HomeHL-LifestyleΗ κόρη του Μάικλ Τζάκσον υποστηρίζει: «Δολοφόνησαν τον πατέρα μου»

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον υποστηρίζει: «Δολοφόνησαν τον πατέρα μου»

Με βίασαν όταν ήμουν 14 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάλο προκαλεί η Πάρις Τζάκσον, κόρη του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε.

Μιλώντας για πρώτη φορά στο περιοδικό Rolling Stone υποστήριξε ότι είναι προφανές πως ο «βασιλιάς» δολοφονήθηκε.

Η Πάρις ήταν μόλις 11 όταν ο Τζάκσον -σύμφωνα με τους γιατρούς – πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

«Είναι προφανές» είπε χαρακτηριστικά «όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν».

Οπως γράφει η Daily Mail η Πάρις θέλει δικαιοσύνη. « Σίγουρα θέλω, αλλά είναι παιχνίδι σκακιού. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα».

paris-exofyllo

Παράλληλα η 18χρονη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού στα 14 της χρόνια γεγονός που την έκανε να κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας και να μπλέξει με ναρκωτικά.

Η αποτοξίνωση της σε θεραπευτικό κέντρο στη Γιούτα μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Σήμερα η έφηβη βγαίνει με τον 26χρονο Μάικλ Σνόντι και δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει μόνη της τα χρήματα της και να μη βασίζεται στην περιουσία που της άφησε ο πατέρας της.

Αυτόν τον καιρό εργάζεται σαν μοντέλο ενώ στα άμεσα της σχέδια είναι η ενασχόληση της με την υποκριτική.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση