HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή, με την κρητική ομάδα να έχει μείνει πίσω στη μάχη της ανόδου, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζει ότι ανέλαβε τον ΟΦΗ για να παλέψει για την άνοδο και τίποτε άλλο!

Οπως δήλωσε ο 45χρονος προπονητής, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr  λίγο μετά την συμφωνία του με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη «με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω σε μια ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Είμαι εδώ για να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο που έχει θέσει στη φετινή σεζόν που δεν είναι άλλος απο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ».

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ακόμη ότι «η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και έχω εικόνα. Ανυπομονώ να προπονήσω τους παίκτες και να τους γνωρίσω απο κοντά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τους παίκτες και τη διοίκηση. Ηδη έκανα μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο και ξέρουμε που πρέπει να κινηθούμε».

Το μήνυμα που στέλνει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον κόσμο του ΟΦΗ, είναι ότι «πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να δώσουμε τη μάχη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ενώ την επιστροφή του στο Γεντί Κουλέ, όπου έδειξε συγκινημένος, όταν επισκέφθηκε το γήπεδο την Τρίτη (24/1) το πρωί ανέφερε ότι «έχω ζήσει μεγάλες στιγμές σε αυτό το γήπεδο σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να ζήσω ανάλογες και σαν προπονητής».

Βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ θα είναι ο Νίκος Αμανατίδης, με τον οποίο συνεργάζεται στις ομάδες που έχει δουλέψει τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, την Τετάρτη  το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά την επιστροφή της ομάδας απο την Ξάνθη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση