HomeHL-SportsΈδωσε τα χέρια και ανακοίνωσε Νίκο Παπαδόπουλο για τον πάγκο του ο ΟΦΗ

Έδωσε τα χέρια και ανακοίνωσε Νίκο Παπαδόπουλο για τον πάγκο του ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Nικος Παπαδόπουλος θα είναι ο προπονητής ο οποίος θα αναλάβει την θέση του προπονητή στον ΟΦΗ αντί του Νίκου Νιόπλια. 

Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΒΑΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και μετά από μια ειλικρινή συζήτηση και εκατέρωθεν υποχωρήσεις έδωσαν τα χέρια.

Ο «Πάπ» αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

«Νίκο καλώς ήρθες στο σπίτι σου» 

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του έκανε γνωστή και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: 

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο 45χρονος προπονητής συμφώνησε σε όλα και αναλαμβάνει την κρητική ομάδα την οποία και υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής για 9 χρόνια (1990-99).

Πρόεδρος και προπονητής του ΟΦΗ, ξεκίνησαν αμέσως τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και το Γεντί Κουλέ και πήρε μια «γεύση» από το γήπεδο, στο οποίο γνώρισε μεγάλες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Νίκο καλώς ήρθες στο σπίτι σου!»

Επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από 18 χρόνια 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στον ΟΦΗ πλέον από μια διαφορετική ιδιότητα αυτή του προπονητή.

Ο 45χρονος τεχνικός αμούστακο ακόμη παιδί είχε έρθει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ το 1990 από τον Κιλκισιακό και αγωνίστηκε στην κρητική ομάδα μέχρι το 1999 μετρώντας με αυτή 216 συμμετοχές και 11 τέρματα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια πενταετία στον Άρη και ακολούθως έπαιξε σε Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εργοτέλη, Αγροτικό Αστέρα, Θερμαϊκό και έκλεισε την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η προπονητική του καριέρα 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009 από τον Θερμαϊκό, και εν συνεχεία έκανε το άλμα και ανέλαβε την Ξάνθη την περίοδο 2010-2011.

Το καλοκαίρι του 2011 βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας για να δουλέψει και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Κύπρο και στη συνέχεια στον Εθνικό Άχνας.

Μετά επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ανέλαβε την Καβάλα και εν συνεχεία την Παναχαίκή , και το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε τον Ηρακλή που στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του κατάφερε να τον ανεβάσει στη Super League και να τον φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την περσινή σεζόν ο Ηρακλής με τον Παπαδόπουλο στον πάγκο του τερμάτισε στη 12η θέση , ενώ φέτος παρέμεινε στον πάγκο του «Γηραιού’ μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου του 2016 όταν και αποχώρησε από τον Ηρακλή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση