HomeHL-9Πρώτος προορισμός η Κρήτη για τους… Φιλανδούς

Πρώτος προορισμός η Κρήτη για τους… Φιλανδούς

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο της Περιφέρειας στην έκθεση στο Ελσίνκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τουριστική έκθεση Matka, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, από τις 19/1/2017 έως και τις 22/1/2017 συμμετείχε και φέτος η Περιφέρεια Κρήτης, στο Περίπτερο του ΕΟΤ, εκπροσωπούμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Κυριάκο Κώτσογλου, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων,  κ. Μανώλη Βολικάκη και την συνεργάτιδά μας, κ. Βασιλική Κατσαντώνη.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 700 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός  των επισκεπτών ξεπέρασε τις 72.000, 5.000 επισκέπτες περισσότεροι από την περσινή χρονιά, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

xania-filandia

Το περίπτερό μας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους επιχειρηματίες και τουριστικοί παράγοντες, οι οποίοι άκουσαν με ενδιαφέρον την τουριστική μας πρόταση, προμηθεύτηκαν το έντυπο υλικό προβολής του νησιού μας και γεύτηκαν τα κρητικά κεράσματα.

xania-filandia2

Ανάμεσα στους επισκέπτες, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος, και το στέλεχος του τμήματος Διαφήμισης, Προγραμμάτων, Συνεδρίων και Εκθέσεων του ΕΟΤ, κ. Κατερίνα Τζανετοπούλου, ο πρέσβης της Ελλάδας στη Φινλανδία, κ. Δημήτριος Καράμπαλης, η Πρόξενος, κ. Κωνσταντίνα Καμίτση, καθώς και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και Βαλτικής, κ. Παύλος Μούρμας, συνοδευόμενος από το στέλεχος του Γραφείου του, κ. Αλεξάνδρα Σαραντίδη, οι οποίοι και υποστήριξαν την παρουσία μας στην έκθεση.Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από το υλικό προβολής της Κρήτης, υπογραμμίζοντας, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν, ότι το νησί μας αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Φιλανδούς, ενώ τα Χανιά ιδιαίτερα, εμφανίζονται ως πρώτος προορισμός της χώρας μας γι’ αυτούς. Επιβεβαίωσαν έτσι τα μηνύματα που λάβαμε από τους χιλιάδες επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουριστικά γραφεία που συμμετείχαν στην έκθεση, επιβεβαίωσαν επίσης την αυξημένη ζήτηση για την Κρήτη και συγκεκριμένα μία αύξηση περίπου 30% στις κρατήσεις με προορισμό τα Χανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση