HomeHL-9Το Φλεβάρη η συνέχεια στη δίκη για την απάτη στο ΠΑΓΝΗ

Το Φλεβάρη η συνέχεια στη δίκη για την απάτη στο ΠΑΓΝΗ

17 οι κατηγορούμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 7 Φεβρουαρίου πρόκειται να συνεχιστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η δίκη για την υπόθεση της κλοπής του πετρελαίου πριν από περίπου 10 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τη Δευτέρα, κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, εξετάστηκαν δύο από τους βασικούς μάρτυρες, ο τότε διευθυντής του νοσοκομείο, αλλά και ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 17 άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση, που είχε απασχολήσει τότε την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται υπάλληλοι του νοσοκομείου, που εργάζονταν στο τομέα της θέρμανσης, αλλά και οδηγοί βυτιοφόρων.

Όπως είχε διαπιστωθεί τότε, οι 17 κατηγορούμενοι παρακρατούσαν για προσωπικό τους όφελος μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, που προορίζονταν για τις ανάγκες του νοσοκομείου, προκειμένου να τις πουλήσουν, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Σύμφωνα με τους τότε υπολογισμούς, οι ποσότητες πετρελαίου που είχαν παρακρατηθεί ήταν τεράστιες, ενώ η οικονομική ζημία, που επέφεραν, ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση