Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν από λίγο ο 52χρονος πατέρας του 6 μηνών βρέφους, ο θάνατος του οποίου την περασμένη Πέμπτη συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

pateras-vrefous

Ο 52χρονος, με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή Νεαπόλεως, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ, μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2017. Παράλληλα του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος του δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση των γεγονότων λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε”. Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονου τόνισε με έμφαση ότι “για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι”.

Ο ίδιος ο 52χρονος  μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε λακωνικά: “με στήριξαν όλοι γιατί είχα δίκιο και αυτό ήταν που μου έδινε κουράγιο¨.

Διαφήμιση