Δυναμικά ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες του Ηρακλείου διαμαρτυρόμενοι στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση που πλήττουν όλον τον αγροτικό κόσμο.

Αύριο στις 10.30 οι αγρότες του Ηρακλείου θα βρίσκονται μαζί με τα τρακτέρ τους έξω από την εφορία όπου και θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία και κατάληψη.

Την ίδια ώρα οι αγρότες των Αστερουσίων θα βάλουν μαύρες σημαίες στα τρακτέρ τους και θα πάνε να κλείσουν τον κόμβο των Πραιτωρίων.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Όλοι οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες των Αστερουσίων, όλα τα τρακτέρ, στον κόμβο Πραιτωρίων. Να στείλουμε αγωνιστικό μήνυμα, μαζί με όλους του Αγροτικούς Συλλόγους και τα Μπλόκα, σε όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, που αποφασίσαμε από κοινού να βγούμε στα Μπλόκα του αγώνα, μέσω της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων:

Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στις πολιτικές των κυβερνήσεων, την ΚΑΠ της ΕΕ, που μας ξεκληρίζουν!

Όλοι ενωμένοι με αιτήματα που υπερασπίζονται την επιβίωσή μας, για να μείνουμε στη γη μας, να καλλιεργούμε, να έχουμε ανθρώπινη ζωή. Τα προβλήματα δεν είναι ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα, ούτε μπλε. Είναι προβλήματα που ξεκληρίζουν όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, γι’ αυτό και όλοι, οργανωμένα, πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε!

Όλα τα τρακτέρ στον κόμβο ΠΡΑΙΤΩΡΙΩΝ,

Δευτέρα 23 Γενάρη, 10 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση