HomeHL-SportsΛάρισα – Πλατανιάς 0-0

Λάρισα – Πλατανιάς 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα παιχνίδι με τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ΑΕΛ και Πλατανιάς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, με την ομάδα των Χανίων να παίρνει ένα σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη.

Κακός ο ρυθμός του ματς στο πρώτο τέταρτο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι πάνω στον Ναζλίδη από τον Κοκκαλά, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε σωστά «παίζετε» καθώς ο επιθετικός της ΑΕΛ είχε αρχίσει να πέφτει πριν καν έρθει σε επαφή με τον πορτιέρε του Πλατανιά.

Μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου, ο ρυθμός του αγώνα άρχιζε να βελτιώνεται και να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στο 17′ η ΑΕΛ είχε μια καλή στιγμή, όταν ο Ναζλίδης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 28′ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά είχε την ίδια αντίδραση στο σουτ του Ντέλετιτς.

Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών δε, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ. Ο Ρέντζας έπιασε ένα τρομερό βολέ λίγο έξω από την περιοχή αλλά για κακή του τύχη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα… δοκάρια οκτώ λεπτά μετά με τον Πριντέτα να μην μπορεί να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή, στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Μια από τα ίδια και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους. Κακός ο ρυθμός, πολλά τα λάθη και αρκετές προσωπικές μονομαχίες στον άξονα! Από τη μεριά τους, οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους προσπαθώντας να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στο γκολ της νίκης.

Στο 67′ ο Αποστολόπουλος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Θεοδωρόπουλο από το ύψος της περιοχής και να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με την ΑΕΛ να απαντάει στις ευκαιρίες δέκα λεπτά μετά με τον Κοκκαλά να «βγάζει» το πλασέ του Τσακοπίνο από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 81′ το σουτ του Μανούσου από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Πριντέτα με κεφαλιά σημάδεψε ξανά στο δοκάρι, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Κίτρινες κάρτες: Ντέλετιτς. Θεοδωρόπουλος, Βαρέλα, Γκαγιέχο – Μουνάφο, Μενδρινός

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (55′ Γκαγιέχο), Φάρκας, Ρέντζας, Τίκο, Φατιόν (46′ Μασαλέσα), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα (69′ Τσάκο), Ντέλετιτς.

Πλατανιάς:
Κοκκάλας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46′ Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82′ Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης (73′ Σίγκνεβιτς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση