HomeHL-SportsΛεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την… απουσία της νίκης συνέχισαν να νιώθουν Λεβαδειακός και Ατρόμητος αλλά τελικά έφεραν ισοπαλία 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Βοιωτοί παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ο Ατρόμητος που πλέον δεν κυνηγά κάτι χειροπιαστό, παρέμεινε κοντά στη μέση της κατάταξης.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο τρίποντο, αφού το είχαν στα πόδια τους μέχρι το 73′, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν έστω να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Γιουσούφ, που αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή, έχοντας μπει στο γήπεδο 7′ πριν από το τέρμα της ισοφάρισης.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη, χωρίς να εντυπωσιάζει πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10′ με κεφαλιά του Λε Ταλέκ έπειτα από ασίστ του Λημνιού, ωστόσο προτίμησε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα παρά να ψάξει και δεύτερο τέρμα.

Αυτό το πλήρωσε στο 73′, όταν ο Μάντζιος κοντρόλαρε άψογα την μπάλα από σέντρα του Μιλιάζες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιουσούφ.

Γκολ: 73′ Γιουσούφ – 10′ Λε Ταλέκ

Κίτρινες κάρτες:
Καψάσκης – Λε Ταλέκ

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (83′ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66′ Γιουσούφ), Καψάσκης (66′ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80′ Μπρίτο), Πλατέλλας (67′ Τόνσο), Ούμπιντες, Λημνιός (88′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση