HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Ερμής Ζωνιανών 2-0

Εργοτέλης Ερμής Ζωνιανών 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-0 του Ερμή Ζωνιανών και είναι πλέον στο -4 από τον Ιωνικό

Ιδανικά ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο του Εργοτέλη ο Σούλης Παπαδόπουλος, καθώς την Κυριακή  οι Ηρακλειώτες υποδέχθηκαν τον Ερμή Ζωνιανών και νίκησαν με 2-0.

Το ματς ήταν εξ αναβολής για τη 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν πλέον 28 βαθμούς έναντι 32 του πρωτοπόρου Ιωνικού.

O Λεάλ στο 7′ έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα, καθώς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι.

Στο 32′ ο Κατσικοκέρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ ύστερα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Κόλλια, ο οποίος έδωσε… συστημένη πάσα στον έμπειρο φορ των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα o Μίνγκας έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, ωστόσο το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι, ενώ ούτε ο Κατσικοκέρης μπόρεσε στην επαναφορά να χριστεί εκ νέου σκόρερ.

Στην επανάληψη, ο Ταβλαδωράκης έκανε χέρι στη μεγάλη περιοχή στο 48ο λεπτό, το πέναλτι καταλογίστηκε και ο Λεάλ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και ο Ερμής, που με 23 βαθμούς είναι στην 5η θέση, άγγιξε το 2-1 στο 75′, με τον Σκουτέλη να σημαδεύει με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη, για να μείνει τελικά το 2-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Nικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιο, Ρουσάκης, Μίνγκας (84′ Μπρατσιάνι), Σερζίνιο (76′ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πλουσής, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης (74′ Χατζηβασίλης), Πουλάκης, Φαμπίνιο (57′ Προβιδάκης), Τοπούζης (55′ Σκουτέλης), Ρόβας, Πασιαλής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση