Με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ «ofi1925.gr», ο προπονητής της κρητικής ομάδας ανέφερε μετά την παραίτησή του ότι «ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου, εδώ είναι το σπίτι μου.

Είμαι ένα χρόνο εδώ και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα από τη Γ’ Εθνική. Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, θεωρώ ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, ώστε η ομάδα να έχει τα περιθώρια να διεκδικήσει το στόχο που έχει θέσει.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία, αλλά και τους φιλάθλους για την στήριξη που έδειξαν και σε μένα αλλά και στην ομάδα, πέρσι και φέτος.

Και να συνεχίσουν να το κάνουν, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που όλοι μας θέλουμε να βρίσκεται.

Ήρθα στον ΟΦΗ στα δύσκολα και όταν ξαναβρεί δυσκολίες ο ΟΦΗ, πάλι εδώ θα είμαι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και να μπορέσει να τα καταφέρει».

«Ευχαριστούμε το Νίκο Νιόπλια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης ανέφερε για την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ «ofi1925.gr» ότι «θέλω να ευχαριστήσω τόσο σαν διοίκηση, όσο και προσωπικά το Νίκο Νιόπλια, για τα όσα προσέφερε στον ΟΦΗ πέρσι και φέτος. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Ο Νίκος φεύγει σαν φίλος από τον ΟΦΗ και εύχομαι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Φαβορί για τη διαδοχή ο Νίκος Παπαδόπουλος

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι το ακλόνητο φαβορί αυτή τη στιγμή για τον πάγκο του ΟΦΗ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Mpalakritis.gr» μέχρι και την παραίτηση του «Κόκκου» δεν υπήρξε κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς ο Όμιλος είχε προπονητή. Από δω και πέρα όμως ανοίγει ο δρόμος και για τους δύο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν καινούργιο τεχνικό και ο Παπαδόπουλος είναι ελεύθερος στην αγορά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση