HomeΣΠΟΡΗλίας Κώτσιος«Τρώμε από το πουθενά γκολ από την αρχή της χρονιάς»

Ηλίας Κώτσιος«Τρώμε από το πουθενά γκολ από την αρχή της χρονιάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Ηλίας Κώτσιος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι η ομάδα του δέχεται από την αρχή της χρονιάς από το πουθενά γκολ επισημαίνοντας παράλληλα ότι για να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού πρέπει να έχεις συνολικά καλή αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ επισήμανε: 

«Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς γιατί βάσει εικόνας δεν το δικαιούμασταν. Γίνανε κάποια σοβαρά λάθη που τα πληρώσαμε κατευθείαν. Θέλαμε να πλησιάσουμε την Λαμία.

Είχαμε κάποια στοιχεία του πάθους βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ αλλά για ακόμη μια φορά είμασταν επιπόλαιοι πληρώσαμε τα ατομικά λάθη. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι.

Εύκολο είναι να λέμε να φύγουν δέκα παίκτες και να έρθουν άλλοι δέκα. Πρέπει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού και θέλει τρομερή θέληση και ψυχή πράγματα που τα έχεις η δεν τα έχεις. Απογοητευτήκαμε όλοι αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα έχουμε δει να ανατρέπονται μεγαλύτερες βαθμολογικές διαφορές απλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Από την αρχή της χρονιάς τρώμε από το πουθενά γκολ και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά χάνουμε και το παιχνίδι. Εμείς έχουμε την μπάλα και τρώμε γκολ.

Σε κανένα παιχνίδι ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Λάθη που επαναλαμβάνονται δεν είναι τυχαία και σίγουρα κάτι φταίει. Δεν θα τα παρατήσουμε. Συμφωνώ ότι για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχει καλή ομαδική άμυνα.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση