HomeHL-9Έχασαν την μάχη με την… γρίπη δύο άτομα στην Κρήτη

Έχασαν την μάχη με την… γρίπη δύο άτομα στην Κρήτη

Τέσσερα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στις ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχασαν την μάχη με την… γρίπη Η3Ν2 δύο άτομα στην Κρήτη ενώ τέσσερις ακόμα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στις ΜΕΘ των νοσοκομείων Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», τα δύο άτομα που κατέληξαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από επιπλοκές της γρίπης ήταν ένας 86χρονος Ιταλός που μεταφέρθηκε από κρουαζιερόπλοιο , όπου παρέμενε άρρωστος για πολλές ημέρες, αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ρέθυμνο καθώς και μια 78χρονη από το Ηράκλειο.

Δύο ακόμη άτομα νοσηλεύονται τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου , ένας 60χρονος από το Ρέθυμνο και ένας ακόμη 75χρονος οι οποίοι παρουσίασαν πολυοργανική ανεπάρκεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Χαράλαμπος Μαρκάκης όλοι οι ασθενείς δεν είχαν κάνει το εμβόλιο της γρίπης.

Δύο άτομα νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Δύο είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου με τον ιό της γρίπης.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, οι δύο ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό τύπου Η3Ν2 είναι ένας 54χρονος από τον Άγιο Νικόλαο και ένας ηλικιωμένος άνδρας 70 χρόνων από το Ηράκλειο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Λασιθίου, λόγω  έλλειψης κρεβατιού στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση