HomeHL-9Η Κρήτη θρηνεί το τρίτο θύμα της ασφάλτου για το 2017

Η Κρήτη θρηνεί το τρίτο θύμα της ασφάλτου για το 2017

Μέσα σε 20 ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία είναι μέχρι στιγμής τα θύματα της… ασφάλτου για το 2017 που άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τροχαία ατυχήματα.

Μέσα σε 20 ημέρες έχουν «χαθεί» δύο νεαροί άνθρωποι κι ένας ηλικιωμένος σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη χθες, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, όταν – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – ένας 32χρονος οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου Αμαρίου στο Ρέθυμνο – ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη.

Ο 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο να μην μπορούσαν να του προσφέρουν το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 32χρονος ήταν κάτοικος του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Δύο ακόμα θανατηφόρα στην Κρήτη

Η αρχή των θανατηφόρων σημειώθηκε λίγο μετά την αλλαγή του έτους.

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, κάτοικο Μαλίων, που τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου, την ώρα που οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στον δρόμο προς τον Μοχό έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο ατύχημα και παρέλαβε τον οδηγό του οχήματος σε σοβαρή κατάσταση μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του κρίθηκε εξ’ αρχής κρίσιμη με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ωστόσο, ο άτυχος 36χρονος είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του, βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά και όλη την Κρήτη στο πένθος.

Στις 12 Ιανουαρίου σημειώνεται το δεύτερο δυστύχημα στην Κρήτη.

Τότε ένας 70χρονος οδηγός, στη 1 περίπου το μεσημέρι, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητα στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου – Αγίας Γαλήνης, στο ύψος του Σπηλίου.

Ο 70χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση