HomeHL-9Ορεινοί αγώνες «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων»

Ορεινοί αγώνες «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων»

Τρέξε στα βουνά και μονοπάτια της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχουν ανοίξει  οι εγγραφές για τους πολυαναμενόμενους Ορεινούς αγώνες  «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων»  (ΜΜΜ)  Ιεράπετρας  (26,3 χλμ  και 12,5 χλμ ) που θα πραγματοποιηθούν  την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Πρόκειται για κορυφαίους αυθεντικοί ορεινοί αγώνες που διατρέχουν  μονοπάτια σε δάση και φαράγγια  της περιοχής των Μύθων – Μεταξοχωρίου – Σελακάνου.

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας. ‘

Ωρα εκκίνησης :10:30 π.μ

Οι εγγραφές λήγουν την 1  Μάρτη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύθων  και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης, και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Βασίλη Ζαχαρόπουλου.

19

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ :

Οι κατηγορίες και για τον αγώνα των 26  χλμ   θα είναι ως εξής

α) Γενική Ανδρών β) Γενική Γυναικών  γ) Ανδρών A1 (18-29) δ) Γυναικών Γ1 (18-39) ε)  Ανδρών Α2 (30-39) ζ)  Γυναικών Γ2 (40+) η)  Ανδρών Α3 (40-49) θ) Ανδρών Α4 ( 50+) ι) Γυναικών +50 κ) Ανδρών +60

και  για τον 12,5 χλμ

α) Γενική Ανδρών β) Γενική Γυναικών

Όλοι οι συμμετέχοντες  θα λάβουν  T-Shirt (τεχνικό για τον αγώνα 26 χλμ)   και βαρύτιμο μετάλλιο .

Μετά το τέλος των αγώνων και των απονομών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων θα φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους με παραδοσιακό γεύμα, στο χώρο του παλιού Δημοτικού σχολείου όπου θα γίνουν και οι τερματισμοί.

Λεωφορείο θα υπάρχει με δωρεάν μεταφορά από Ηράκλειο πρός Μύθους και αντίστροφα με αναχώρηση την Κυριακή πρωί στις 07:30 από την πλατεία Ελευθερίας και το άγαλμα Βενιζέλου. Κρατήσεις θέσεων γίνονται με την ηλεκτρονική εγγραφή.

Ο μεγάλος αγώνας των 26  χλμ ,πληροί τα νέα κριτήρια  για την συμμετοχή στον Olympus Marathon.

Για αναλυτικές  πληροφορίες- Εγγραφές στο site http://www.oykritis.gr .΄ ή εγγραφείτε απευθείας μέσω του link https://docs.google.com/forms/d/1fWoYRcmUOT50FBBMruAVTgwWkhkjtjWoCeMawEAl_Vg.

Διαφήμιση
Διαφήμιση