HomeHL-9Βροχή τα… συλλυπητήρια για το θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη

Βροχή τα… συλλυπητήρια για το θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη

Από φορείς της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Βιργινίας Μανουσάκης η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 43 ετών.

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος της αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου «βροχή» έπεσαν τα συλλυπητήρια εκπρόσωπων αρχών και τοπικών φορέων.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης

Ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την απώλεια της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη:

«Η πρόωρη απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη σκορπά και γεμίζει θλίψη. Με όπλο το πλούσιο βιογραφικό της, η Βιργινία Μανασάκη προσέφερε σημαντικό έργο ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας. Θα την θυμόμαστε για το ήθος της, την εργατικότητα της, το πάθος και την αγάπη της για την Κρήτη. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μου».

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για την απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη:

«Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό της Βιργινίας Μανασάκη.

Υπήρξε ένα πρόσωπο που λάμπρυνε με την παρουσία του και τη δουλειά του την Αυτοδιοίκηση και σίγουρα η απώλειά της την κάνει φτωχότερη.

Θα τη θυμόμαστε πάντα για το έργο της και την προσφορά της!

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στο σύζυγό και τα παιδιά της.»

Βουλευτής Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης

Συλλυπητήριο μήνυμα προς την οικογένεια της Βιργινίας Μανασάκη εκφράζει και ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης: Η ζωή στάθηκε σκληρή στη Βιργινία που έδωσε τον αγώνα της με καρτερικότητα, πείσμα και αξιοπρέπεια. Θα την θυμόμαστε για τη δυναμική της παρουσία, τη συγκρότηση και την δημιουργικότητά της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της αλλά και στην Περιφέρεια Κρήτης για την μεγάλη απώλεια.

Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός

Τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο χαμό της Βιργινίας Μανασάκη εκφράζει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός σε δήλωση του:

“Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη. Η τόσο πρόωρη αναχώρησή της από την ζωή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία του Ηρακλείου, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εξαίρετη οικογένειά της.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας, η Βιργινία Μανασάκη, με την επιστημονική της συγκρότηση, την εργατικότητα, και την αγάπη της για την Κρήτη, προσέφερε τις γνώσεις και το όραμά της στην ανάπτυξη του τόπου μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο.

Στον σύζυγό της Γιώργο Ταβερναράκη, στα παιδιά τους, και σε όλη την οικογένειά της, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια”.

Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη  για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη

Ο πρόωρος χαμός της Βιργινίας  σκόρπισε τη λύπη στους οικείους της  και σε όσους είχαν την τύχη να την  γνωρίζουν. Αυτό που αφήνει πίσω της  είναι μια σπουδαία επαγγελματική διαδρομή, αλλά και μια μεγάλη προσφορά στην αυτοδιοίκηση που  επί χρόνια την  υπηρέτησε με πάθος, εργατικότητα,  υπευθυνότητα, και  προσήλωση στα καθήκοντά της.  Εκφράζω στην οικογένειά της  τα θερμά μου συλλυπητήρια. Εύχομαι να οπλιστούν με κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης

Με το άγγελμα του θανάτου της Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό της καλής μου φίλης και συνεργάτιδας, Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη.

Μιας νέας, άξιας και λαμπρής συναδέλφου, που με το πάθος και την ενέργεια που την διέκρινε, κατάφερε στον σύντομο χρόνο της ζωής της πολλά και σπουδαία επιτεύγματα, απ’ όπου κι αν υπηρέτησε.

Η Βιργινία ήταν πάντα πολύτιμη συμπαραστάτης των προσπαθειών μας στο Δήμο Μαλεβιζίου, σύμμαχος και συνοδοιπόρος στον αγώνα για την ανάπτυξη της Αυτοδιοίκησης. Αγαπούσε τον τόπο της, λάτρευε το λειτούργημά της και πάντα με το χαμόγελο, έβρισκε λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα και είναι πραγματικά κρίμα, που έφυγε τόσο νέα.

Στην οικογένειά της, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, στο άγγελμα του θανάτου της Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη, Αντιπεριφερειάρχη Ενέργεια και Βιομηχανίας, συν εκλήθη εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε:

Να παρευρεθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην εξόδιο ακολουθία.

Να καταθέσει 300 € αντί στέφανου σε ίδρυμα επιλογής της οικογένειας.

Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων

Τα συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο της Βιργινίας εκφράζει και ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης:

«Ο Δήμαρχος, Εμμανουήλ Γ. Κοκοσάλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχανών-Αστερουσίων εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη-Ταβερναράκη. Η απώλεια της Βιργινίας αφήνει φτωχότερη την Κρήτη και την Αυτοδιοίκηση, που υπηρέτησε με ήθος, προσφορά και όραμα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, το σύζυγο και τα παιδιά της.»

Δήμαρχος Χερσονήσου, Γ. Μαστοράκης

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την ανεπανόρθωτη απώλεια μιας καθ΄ όλα άξιας και μαχητικής μέχρι τέλους, φίλης και συνεργάτιδας, της Βιργινίας Μανασάκη.

Η Aντιπεριφερειάρχης, παρά το νεαρό της ηλικίας της στάθηκε με πολλή αξιοπρέπεια ως το τέλος, όπως και σε όλη τη διάρκεια της πορείας της στον επαγγελματικό και δημόσιο βίο της. Η απουσία της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της, καθώς ήταν προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή και επιδείκνυε υποδειγματική αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης σε ο,τιδήποτε καταπιανόταν.

Η γελαστή της όψη, πάντα προσιτή και φιλική, και το έργο της για την Κρήτη, που τόσο αγαπούσε και υπηρέτησε άοκνα μέχρι το τέλος της ζωής της θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ, εκ μέρους και του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της και να εκφράσω από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια γι΄ αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο».

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες» Γιάννης Κουράκης

Τη θλίψη του για το θάνατο της Βιργινίας εκφράζει και ο Γιάννης Κουράκης:

“Υπάρχουν στιγμές που η σκληρότητα του θανάτου υπερβαίνει τη δυνατότητα της ανθρώπινης λογικής και δείχνει τη ματαιότητα και το εφήμερο των προσπαθειών μας. Με απέραντη θλίψη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας η Βιργινία Μανασάκη, μια αγαπημένη φίλη και συνεργάτης, μια αγωνίστρια της ζωής και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο χώρο.

Ήταν ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα που με γνώση και αυταπάρνηση υπηρέτησε τα κοινά.

Θα μείνει πάντοτε ζωντανή στη μνήμη μας η μορφή της. Από τα βάθη της καρδιάς μου εκφράζω στην οικογένεια της τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και ας τους δώσει ο Θεός τη δύναμη να αντέξουν τον πόνο από τον πρόωρο και άδικο χαμό της Βιργινίας”.

Αδέσμευτο Σωματείο Τεχνικών Υπαλλήλων Δ. Ηρακλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συνεδρίασε, με αφορμή το θλιβερό νέο του θανάτου της Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη, Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Ενέργειας και Βιομηχανίας, συζύγου του εκλεκτού μέλους του συλλόγου μας Γεωργίου Ταβερναράκη και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ: 1.Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. να παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσης 2. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια και η θλίψη όλων προς την οικογένειά της. 3. Να κατατεθεί το συμβολικό ποσό των 100€ υπέρ του σωματείου «Ηλιαχτίδα» 4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Το διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη και οι αθλητές μας θέλουν να δώσουν τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Βιργινίας Μανασάκη.

Εμείς θα σε θυμώμαστε πάντα με αγάπη και θα σε φέρνουμε ως παράδειγμα μητέρας πολιτικού και φίλου που με αξιοπρέπεια πάλεψες την επάρετη νόσο που τελικά σε κέρδισε..Καλόν Παραδεισο και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο και η Οργανωτική επιτροπή του 11ου Ασκληπιου Κνώσειου Ημιμαραθώνιου αποφασίσαμε ο αγώνας αυτός να διεξαχθεί στην μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη και να κρατηθεί στην εκκίνηση ως δείγμα σεβασμού ενός λεπτού σιγής..

ΕΜΥΔΑΣ Αν. Κρήτης

Το ΔΣ της ΕΜΔΥΔΑΣ Αν. Κρήτης συντετριμμένο μετά το άκουσμα του πρώιμου χαμού της εκλεκτής συναδέλφου Βιργινίας Μανασάκη αποφάσισε να παραστεί στην κηδεία της στον Αγ. Τίτο στις 22/1/17 και ώρα 15.00 και εκφράζει:

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην Οικογένεια της συναδέλφου Βιργινίας Μανασάκη, στο σύζυγό της και συνάδελφο Γιώργο Ταβερναράκη και τα παιδιά τους.

Επίσης θα ήθελε να προσθέσει ότι:

Η θλίψη για το θανάτου ενός ανθρώπου γίνεται ακόμα πιο δυσβάσταχτη όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο νέο, με ζωντάνια και διάθεση προσφοράς στην οικογένειά του και στην κοινωνία.

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση