HomeΣΠΟΡΠαναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-1

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σκόρερ τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και φτάνοντας τους 29 βαθμούς ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 16 αγωνιστικές. Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 26’ και στο 29’ σημείωσε το 2-0, ενώ για τον Πλατανιά μείωσε στο 37’ ο Γιακουμάκης.

Μετά από ένα πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς φάσεις, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο διαιτητής Καραντώνης καταλόγισε πέναλτι στον Κάργα για τράβηγμα στον Ευαγγέλου και ο Μπεργκ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-0.

Στο 29΄ ο Σουηδός «ξαναχτύπησε» γράφοντας το 2-0 ύστερα από πάσα του Βιγιαφάνιες, για να φτάσει στα επτά γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά στο 37΄ ο Γιακουμάκης ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι μειώνοντας με το αριστερό, ύστερα από πάσα του Αποστολόπουλου.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 63΄, όταν ο Σωτηρίου νίκησε τον Μπεργκ στο μεταξύ τους τετ α τετ, με την μπάλα να φτάνει στον Σουηδό μετά τη σύγκρουση του Μουνάφο με τον Βιγιαφάνιες.

Προς το τέλος του αγώνα ο Πλατανιάς έψαξε την ισοφάριση αλλά δεν τη βρήκε, καθώς το σουτ του Ντίνα στο 90΄ και η κεφαλιά του Σίγκνεβιτς στις καθυστερήσεις κατέληξαν άουτ.

Γκολ:
26′ πεν., 29′ Μπεργκ – 37′ Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες:
Μαρινάκης – Αποστολόπουλος, Μενδρινός

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ο. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Χουλτ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ (90′ Ρέις), Π. Βλαχοδήμος (77′ Λέτο), Βιγιαφάνιες (74′ Μπουμάλ), Μπεργκ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας (46′ Ντίνας), Βάντερσον, Μενδρινός (65′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Σίγκνιεβιτς, Αποστολόπουλος (84′ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση