Απαρηγόρητη είναι η γιαγιά του 6μηνου βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα στις 5.35 τα ξημερώματα κατά την διάρκεια οικογενειακού καυγά ανάμεσα στον 52χρονο πατέρα του και την 30χρονη μητέρα του.

mhtera1

Το cretapost, πήγε στο χωριό Σκοπή – λίγο έξω από την Σητεία – που μένει η οικογένεια της 30χρονης γυναίκας και βρήκε την μητέρα της η οποία δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.

mhtera3

«Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω τίποτε» επαναλάμβανε συνέχεια η γιαγιά του άτυχου βρέφους ενώ αναρωτιόταν τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Δεν είχε πολλές επαφές με την οικογένεια της κόρης της

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η άτυχη γιαγιά, ανάμεσα στα αναφιλητά της, δεν είχε πολλές σχέσεις με την οικογένεια της κόρης της.

mhtera2

Μάλιστα δεν παρευρέθηκε ούτε στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε το εγγονάκι της, γιατί όπως είπε «δεν με άφησαν να πάω γιατί δεν είχε σαραντήσει ακόμα το παιδί».

Επίσης επεσήμανε ότι δεν γνώριζε πολύ καλά τον άνδρα της κόρης της, τον 52χρονο, παρά μόνο ότι ήταν ξαναπαντρεμένος με μία συγχωριανή.

mhtera

Διχασμένες οι απόψεις για το… ποιόν του 52χρονου

Την ίδια ώρα οι απόψεις για τον 52χρονο πατέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το 6 μηνών αγοράκι του διίστανται καθώς άλλη εικόνα φαίνεται ότι έχουν οι κάτοικοι της Σκοπής Λασιθίου και άλλοι οι γείτονες του στο σπίτι που έμενε με την 30χρονη και το παιδί του στην Σητεία.

Οι μαρτυρίες στην Σκοπή

Στην πλειοψηφία τους οι κάτοικοι της Σκοπής – που μιλούν στο cretapost – κάνουν λόγο για μία κλειστή οικογένεια με την 30χρονη μητέρα να μην είχε δώσει ποτέ δικαιώματα σε κανέναν.

Το χωριό Σκοπή που μένει η οικογένεια της 30χρονης.
Το χωριό Σκοπή που μένει η οικογένεια της 30χρονης.

Παράλληλα αναφέρουν πως ο 52χρονος, υπάλληλος του δήμου Σητείας στον τομέα του Πρασίνου, ήταν ξαναπαντρεμένος ενώ τον χαρακτηρίζουν ως έναν βίαιο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος δεν είχε καταγωγή από την Κρήτη αλλά αρκετά χρόνια πριν κατέβηκε στο νησί και παντρεύτηκε.

Λίγο καιρό αργότερα χώρισε και παντρεύτηκε με την 30χρονη γυναίκα.

«Με την 30χρονη ήταν παντρεμένος ένα χρόνο περίπου και είχαν ένα μικρό παιδί, αγοράκι 6 μηνών. Εμείς μάθαμε το τραγικό αυτό γεγονός σήμερα από την μητέρα της 30χρονης που μας είπε ότι η κόρη της μάλωσε με τον άντρα της και πάνω στον καυγά χτυπήθηκε το παιδί και σκοτώθηκε», επεσήμανε κάτοικος της περιοχής.

Την ίδια ώρα συγγενείς της 30χρονης λένε πως οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί ενώ είχαν ακούσει ότι ο 52χρονος ήταν βίαιος και με την πρώτη του γυναίκα χωρίς όμως να το πιστέψουν.

«Ήταν βίαιος άνθρωπος ωστόσο κανένας δεν πίστευε ότι θα υπήρχε αυτή η κατάληξη. Ωστόσο είχε και μία αδυναμία στο ποτό. Ως οικογένεια ήταν κλειστοί και η 30χρονη δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια», επεσήμανε κάτοικος της περιοχής.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας στην Σητεία

Οι περισσότεροι γείτονες του ζευγαριού κάνουν λόγο για μία φιλήσυχη οικογένεια που ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για το ο,τιδήποτε.

Η οδός Ν. Πλαστήρα όπου έμενε το ζευγάρι στην Σητεία.
Η οδός Ν. Πλαστήρα όπου έμενε το ζευγάρι στην Σητεία.

Επίσης αναφέρουν πως ο 52χρονος ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος με αδυναμία στον γιο του.

Η εξώπορτα του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι στην Σητεία.
Η εξώπορτα του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι στην Σητεία.

«Εμείς εδώ δεν ακούσαμε ποτέ καυγάδες του ζευγαριού. Ήταν ήσυχοι, ήρεμοι κι ευγενικοί», ανέφερε μία γειτόνισσα του ζευγαριού ενώ μία δεύτερη δήλωσε πως «ο 52χρονος είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Όλα αυτά που ακούγονται ότι είχε αδυναμία στο ποτό δεν μπορούν να ισχύουν καθώς είχε πρόβλημα υγείας, συγκεκριμένα καρδιάς, κι έπαιρνε αγωγή».

Το σπίτι του ζευγαριού στην Σητεία.
Το σπίτι του ζευγαριού στην Σητεία.
Το σπίτι του ζευγαριού στην Σητεία.
Το σπίτι του ζευγαριού στην Σητεία.
Διαφήμιση