HomeHL-9Η Αγία Αικατερίνη αποκτά… νέο ιατρείο

Η Αγία Αικατερίνη αποκτά… νέο ιατρείο

Στις 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε η λειτουργία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ιατρείου στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο δράσεων ενίσχυσης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον αστικό ιστό από την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο ιατρείο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Ηρακλείου, στην οδό: Σολομού Σολομού 14, περιοχή Εργατικών Κατοικιών Αγίας Αικατερίνης, σε χώρο ο οποίος έχει παραχωρηθεί για το συγκεκριμένο σκοπό.

Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 8:00 το πρωΐ έως τις 14:00 το μεσημέρι. Αρχικά η εξυπηρέτηση των ασθενών θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας και στο επόμενο διάστημα εφόσον οι ανάγκες το επιβάλλουν θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα κλεισίματος ραντεβού. Υπεύθυνος ιατρός, είναι ο ιατρός Γενικής Ιατρικής κ. Βαρθάλης Διονύσης. Τηλέφωνο επικοινωνίας ιατρείου: 2810-343004.

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες και μέχρι την πλήρη έναρξη της τηλεφωνικής σύνδεσης του ιατρείου, οι ασθενείς μπορούν εναλλακτικά να τηλεφωνούν στο τηλέφωνο του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ 2810-343008

Διαφήμιση
Διαφήμιση