HomeHL-SportsΒέροια – Λάρισα 1-1

Βέροια – Λάρισα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους Βέροια και Λάρισα, μετά το ισόπαλο 1-1 στην Ημαθία, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League. Oι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 45’ με γκολ του Ικάουνιεκς και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 69’ με τον Σαρπόνγκ.

Η Λάρισα απείλησε πρώτη με γυριστό σουτ του Ικάουνιεκς στο 9’, ενώ στο επόμενο λεπτό απάντησε η Βέροια με μακρινό σουτ του Σάρπονγκ. Στο 13΄ η Λάρισα έφθασε κοντά στο γκολ όταν στο σουτ του Αναστασόπουλου από κοντά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε, ενώ οι «βυσσινί» έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στο 19΄ και στο 21΄ με σουτ του Ντέλετιτς.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η ΑΕΛ σκόραρε. Στο 45’ ο Ντοντό μετά από λάθος των αμυντικών πάσαρε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δημιούργησαν προοπτικές για να ισοφαρίσουν. Στο 55΄ το σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 69΄ ο Σαρπόνγκ πέτυχε το 1-1 με εκτέλεση φάουλ.

Στο 80΄ ένα καλό σουτ του Μπαλάφα, απέκρουσε με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος και κράτησε το 1-1, ενώ ο κίπερ της Λάρισας στο 84΄ έκοψε με τα πόδια τον Καπετάνο. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες χωρίς να σκοράρουν με την εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ στο 85΄ και το σουτ του Καπετάνου στο 90΄.

Γκολ: 69′ Σαρπόνγκ – 45′ Ικάουνιεκς

Κίτρινες κάρτες:
Ασίγκμπα, Μίλιεβιτς, Καλί – Ρέντζας, Ικάουνιεκς, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς

Βέροια:
Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (66′ Τόμας), Λινάρδος, Μίλιεβιτς (66′ Κάλβο), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ:
Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (73′ Καπός), Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς (87′ Τίκο), Ντόντο (65′ Γκαγιέχο), Ντέλετιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση