HomeHL-SportsΠαναιτωλικός – ΑΕΚ 3-2

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ έχασε με σκορ 3-2 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γρηγόρης Μάκος που σκόραρε δύο φορές στο 55’ και το 82’, ενώ το σκορ άνοιξε ο Μαρκόφσκι με πέναλτι στο 12’. Για την Ένωση τα τέρματα σημείωσαν οι Αλμέιδα (22’) και Γαλανόπουλος (33’).

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ΑΕΚ και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς. Στο 12’ ο Μάρκος Πάουλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και ο Μπάρκας τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα ο διαιτητής Παπαπέτρου να δείξει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόφσκι και πέτυχε το 1-0.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1. Στο 22’ ο Αλμέιδα με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 33’ ο Βάργκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Μύγας δεν έδιωξε καλά και ο Γαλανόπουλος σκόραρε. Ο Παναιτωλικός στο επόμενο λεπτό ζήτησε πέναλτι, σε ανατροπή του Ρότσα από τον Μπάρκα, όμως η ποινή δεν καταλογίστηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο Γρηγόρης Μάκος κατάφερε να βάλει την υπογραφή του στην αναμέτρηση. Ο Έλληνας μέσος στο 55’ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 82’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Ρότσα έβγαλε βαθιά μπαλιά και ο Μπάρκας άφησε τη μπάλα, καθώς πίστευε ότι θα πάει άουτ και ο Μάκος από την λανθασμένη έξοδο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γκολ: 12′ πεν. Μαρκόφσκι, 55′, 83′ Μάκος – 22′ Αλμέιδα, 33′ Γαλανόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Κουτρομάνος – Μπάρκας, Βράνιες

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας):
Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (89′ Καμαβουάκα), Κλέσιο (71′ Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80′ Φάρλεϊ), Μαρκόφσκι.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις):
Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας (58′ Πέκχαρτ), Μάνταλος (80′ Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (58′ Μπακασέτας), Αλμέιδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση