HomeHL-9Συγκρατημένη αισιοδοξία για την αγρότισσα που ήπιε φυτοφάρμακο

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την αγρότισσα που ήπιε φυτοφάρμακο

Την “ξύπνησαν” και ανταποκρίθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της 47χρονης αγρότισσας, που ήπιε ισχυρό φυτοφάρμακο, θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή της.

Οι προσπάθειες των γιατρών της μονάδας, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της 47χρονης για να αντιμετωπίσουν τις βλάβες, που έχει υποστεί ο οργανισμός της από το ισχυρό φυτοφάρμακο, “λανέιντ”, φαίνεται ότι ευόδωσαν.

Κατά τη διάρκεια προσπάθειας αφύπνισης της πολύτεκνης μητέρας, ο οργανισμός της 47χρονης φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε θετικά, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τη σοβαρότητα της κατάστασης της.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της μητέρας των τεσσάρων παιδιών κρίνεται σοβαρή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται ότι οι οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η οικογένεια της 47χρονης, εν μέσω κρίσης, ήταν εκείνες που ώθησαν την πολύτεκνη μητέρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η ίδια μη μπορώντας να διαχειριστεί τις δυσκολίες της καθημερινότητας, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και τα εισοδήματα από τα χωράφια της οικογένειας να έχουν μειωθεί, προχώρησε σε αυτήν την ακραία πράξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση