HomeΚΡΗΤΗΟι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Καταδικάζουν τα επεισόδια σε δημοτικό σχολείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο θέμα των επεισοδίων και της έντασης που προκλήθηκε στο δημοτικό σχολείο στον Πειραιά όπου θα φοιτήσουν παιδιά μεταναστών, αναφέρεται το σωματείο εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ καταδικάζοντας την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την τραμπουκική επίθεση της Χρυσής Αυγής με την παρουσία και την ανοχή της αστυνομίας, ενάντια σε εκπαιδευτικούς και γονείς στο Πέραμα.

Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας έχουν αποδεχθεί τα προσφυγοπούλα στα σχολεία δίπλα στα δικά τους παιδιά. Το σωματείο μας, μαζί με άλλα σωματεία, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες, έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να δείξει την αλληλεγγύη του υλικά και ηθικά, αλλά και να διεκδικήσει από την κυβέρνηση άμεσα μέτρα ώστε οι πρόσφυγες να καταλήξουν το γρηγορότερο στον προορισμό που επιθυμούν, αλλά και όσο παραμείνουν στη χώρα μας, να ζουν σε κατάλληλες δομές φιλοξενίας.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να απομονώσει τους εγκληματίες νεοναζί, που πατάνε πάνω στην άσχημη κατάσταση που ζούμε σαν εργαζόμενοι και προσπαθούν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα.

Για την τραγική κατάσταση που αναγκάζει εκατομμύρια ανθρώπων να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ευθύνη έχουν αυτοί που βάζουν τους λαούς όλου του κόσμου να σφάζονται στους πολέμους για το μοίρασμα των πετρελαίων και των πλουτοπαραγωγικών πηγών κάθε χώρας.

Οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μην καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι και για την κατάσταση των προσφύγων αλλά και την κατάσταση που ζούμε οι εργαζόμενοι στη χώρα μας, υπεύθυνοι είναι τα ξένα και τα ντόπια μονοπώλια που κερδίζουν δισεκατομμύρια από τις πολεμικές συγκρούσεις.

Μαζί δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν το θάνατο και την προσφυγιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση