HomeHL-LifestyleΟι Ομπάμα μετακομίζουν – Φορτηγά μεταφέρουν πράγματα στο νέο τους σπίτι

Οι Ομπάμα μετακομίζουν – Φορτηγά μεταφέρουν πράγματα στο νέο τους σπίτι

Η οικογένεια μετά την ορκωμοσία του Τραμπ φεύγει για διακοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, θα παραδώσει την σκυτάλη στον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. Η οικογένεια Ομπάμα έχει ήδη νοικιάσει για δύο χρόνια από τον Τζόι Λόκχαρτ, πρώην εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης Κλίντον, μια πολυτελή έπαυλη εννέα δωματίων στην αριστοκρατική συνοικία Kalorama της Ουάσινγκτον, όχι μακριά από τον Λευκό Οίκο, μέχρι να τελειώσει η 15χρονη Σάσα Ομπάμα το σχολείο.

Ήδη, από την Δευτέρα το απόγευμα φορτηγά μετέφεραν πράγματα της οικογένειας Ομπάμα στην έπαυλη ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, την Παρασκευή αμέσως μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, οι Ομπάμα φεύγουν για διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.

Εκεί, η οικογένεια του απερχόμενου προέδρου θα φιλοξενηθεί από τον Μάικλ Σμιθ, τον διακοσμητή του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Ομπάμα και τον σύντροφό του Τζέιμς Κόστος, που από το 2013 υπηρετεί ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η οικογένεια Ομπάμα θα αναχωρήσει με ελικόπτερο, μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή για την αεροπορική βάση Andrews και από εκεί κυβερνητικό αεροσκάφος θα μεταφέρει τον Ομπάμα, την σύζυγο και τις δύο κόρες του στην ζεστή Καλιφόρνια. Όμως, τα έξοδα της επιστροφής ο Μπαράκ Ομπάμα καλείται να τα πληρώσει από την τσέπη του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση