HomeHL-9ΚΕΝ: Ο ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας είναι από την …Κρήτη

ΚΕΝ: Ο ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας είναι από την …Κρήτη

Με την εγγύηση του ονόματος Καράτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της, η ΚΕΝ, η κρητική εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, στοχεύει να εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στους 5 κορυφαίους παρόχους της χώρας μέσα στην επόμενη 3ετία, αλλά και να αναδειχθεί στον Νο1 πάροχο της Μέσης Τάσης.

Η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος και η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της ΚΕΝ για την εδραίωσή της ως του πιο αξιόπιστου και ανταγωνιστικού παρόχου ενέργειας, καθώς και για τη δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η εταιρεία ανήκει στον όμιλο Καράτζη, ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη παρουσία σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους από τη δεκαετία του 1980, το 2010 επενδύει στον κλάδο της Ενέργειας με τη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων.

Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Όμιλος με την ίδρυση της ΚΕΝ επενδύει εκ νέου στην ελληνική αγορά. Η κεφαλαιακή επάρκεια, η τεράστια εμπειρία στην επιχειρηματικότητα και οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου της Ενέργειας στην Ελλάδα αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία του νέου εγχειρήματος.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση