HomeΚΡΗΤΗΟ Γιάννης Κουναλάκης γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ

Ο Γιάννης Κουναλάκης γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Καράτζη Α.Ε. ανακοινώνει την τοποθέτηση του Γιάννη Κουναλάκη ως Γενικού Διευθυντή της ΚΕΝ, της νεοσυσταθείσας 100% θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ενέργειας.

Έχοντας εδραιώσει την παρουσία του στη βιομηχανία διχτυών συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και με μακρά επενδυτική παρουσία στον τομέα του Τουρισμού και της Ενέργειας, ο εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Όμιλος Καράτζη με τη σύσταση της ΚΕΝ αναζητά νέους επιχειρηματικούς δρόμους. Με στόχο την πανελλαδική αναγνώριση της ΚΕΝ και την ταχύτατη ανάδειξή της ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους της χώρας, η Καράτζη Α.Ε. εμπιστεύεται στον Γιάννη Κουναλάκη την πορεία του νέου της εγχειρήματος.

Η μεγάλη εμπειρία και μακρά θητεία του Γιάννη Κουναλάκη σε επιτελικές θέσεις σε ηγέτιδες εταιρείες σε διάφορους κλάδους όπως οι Μπουτάρη Οινοποιητική, Imperial Tobacco, Vodafone (Πάπιστας), Cosmoline και Cyta, καθώς η άψογη γνώση της ελληνικής αγοράς που διαθέτει τον καθιστούν ως τον καταλληλότερο για την ανάληψη της καίριας αυτής θέσης με στόχο τη συμπόρευση για την πραγματοποίηση του οράματος της ΚΕΝ.

Ο Όμιλος Καράτζη απαντά καθημερινά στις προκλήσεις της νέας εποχής αναπτύσσοντας επιχειρηματική δραστηριότητα σε νέους κλάδους και επιλέγοντας ικανά στελέχη για την πραγμάτωση του οράματός του, με απώτερο στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της Ελληνική Οικονομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση