HomeΚΡΗΤΗΗ Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων για τις εκλογές στο ΟΕΕ/ΤΑΚ

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων για τις εκλογές στο ΟΕΕ/ΤΑΚ

Δηλώνει αποφασισμένη να ασκήσει παραγωγική αντιπολίτευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τις εκλογές για τη νέα διοίκηση στο ΟΕΕ/ΤΑΚ η παράταξη ΔΗΚΙΟ-Σ προέβη σε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων – Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ) διατυπώσαμε μια σαφή και καθαρή πρόταση στις πρόσφατες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Αυτή η πρόταση μας ανέδειξε πρώτη δύναμη πανελλαδικά και δεύτερη δύναμη, με μεγάλη αύξηση των δυνάμεων, σε επίπεδο Ανατολικής Κρήτης στηριζόμενοι από συναδέλφους οικονομολόγους προερχόμενους από όλες τις παρατάξεις.

Μένοντας συνεπείς στις θέσεις μας και στο εκλογικό αποτέλεσμα συμμετείχαμε στις διαδικασίες διαβούλευσης για την συγκρότηση της Τοπικής Διοίκησης λαμβάνοντας υπ’ υπόψη την δύναμη και την δυναμική της κάθε παράταξης.

Επιλέγουμε απόσταση από προσωπικούς στόχους, ατομικές προτεραιότητες και περίεργα ειδύλλια. Η ενασχόλησή μας με το Οικονομικό Επιμελητήριο δεν αποβλέπει σε επαγγελματική αποκατάσταση και η ανάληψη θέσεων δεν είναι αυτοσκοπός. Η ενασχόλησή μας στοχεύει στην ανάδειξη του θεσμού του Οικονομικού Επιμελητηρίου και την εκπροσώπηση των αιτημάτων των συναδέλφων οικονομολόγων. Το ενδιαφέρον μας και οι προτεραιότητες μας είναι ο τόπος μας, οι συνάδελφοι μας οικονομολόγοι (αυτοαπασχολούμενοι, υπάλληλοι ή άνεργοι) και η ευημερία όλων μας.

Μένουμε εκτός διοίκησης αποφασισμένοι να ασκήσουμε εποικοδομητική κριτική και παραγωγική αντιπολίτευση στο έργο της νέας Τοπικής Διοίκησης αλλά και να συνταχθούμε δίπλα σε κάθε θετική πρωτοβουλία.

Εργαζόμαστε σκληρά και θα συνεργαστούμε για να είναι δυνατή η φωνή των οικονομολόγων, για να είναι δυνατή η φωνή της παράταξής μας που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες, για να συμβάλλουμε στην επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και την ευημερία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση