HomeΣΠΟΡΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Ιωνικός 0-0

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Ιωνικός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα της Νίκαιας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τις Μουρνιές ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, η οποία στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους πρωτοπόρους για τη 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 7ο λεπτό, αλλά ο Λέτσο απέκρουσε το σουτ του Βεστάκη και στο 24ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Ντούλια, ο Σιμιτσής άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό.

Παρ΄ όλα αυτά, οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 35ο λεπτό κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Παληγεώργο να βγάζει τη σέντρα και τον νεοαποκτηθέντα Σουμπασάκη να φέρνει με κεφαλιά το ματς στα ίσα.

Οι δύο ομάδες «κλείστηκαν» στην επανάληψη, με τη μοναδική σημαντική ευκαιρία να έρχεται στο 55’ για τον Ιωνικό όταν ο Καμαρά έστρωσε στον Σαπαλίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Σουμπασάκης (69′ Γκουτσίδης), Τσικουδάκης (81′ Κυτράκης), Βεστάκης, Ταταράκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο (70′ λ.τρ. Ιωσήπου), Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Πεεφ, Ζαφειρίδης (66′ Μαρης), Σιμιτσής, Καμαρά, Σαπαλίδης Ντούλιας (60′ Αργυρίου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση