HomeΣΠΟΡΠΟΑ Αγιος Ιερόθεος 1-1

ΠΟΑ Αγιος Ιερόθεος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αγιος Ιερόθεος στέρησε βαθμούς από τον ΠΟΑ με γκολ του Φωτόπουλου στο 90+1′

Ισόπαλος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ήρθε ο ΠΟΑ, έπειτα από το 1-1 με τον Άγιο Ιερόθεο για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν πιο καλά στον αγώνα και απείλησαν από νωρίς την εστία του Άγιου Ιερόθεου. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις φάσεις σε γκολ. Το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης οι άμυνες «άνοιξαν» και αμφότεροι σημείωσαν από ένα γκολ. Στο 71′ ο Τριανταφύλλου έκανε, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι το 1-0, ενώ από τη λευκή βούλα ισοφάρισε ο Φωτόπουλος για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 81’ ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Παπαδομιχελάκης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Γενιτσαρίδης, Χατζηανδρέου (86′ Βρεττός), Πετράς, Σταθόγλου, Ρουμπάκης (94′ Σακλαμάκης), Αμντουραχμάνι, Τριανταφύλλου (84′ Αραβιάκης)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης (74′ Νιζάμης), Μιχαλόπουλος, Κωστούλας (79′ Γκετσετζόγλου), Μπιρμπίλι, Μανδίλης (58′ Λέσι), Γκουτζούλας, Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Φανόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση