HomeHL-SportsΠάουλο Μπέντο: «Δώσαμε δικαιώματα»

Πάουλο Μπέντο: «Δώσαμε δικαιώματα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πορτογάλος είπε πως οι παίκτες του σταμάτησαν να προσπαθούν, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τις μεταγραφές

Στραβοπάτησε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου  με το  2-2 κόντρα στον Πλατανιά και στη συνέντευξη Τύπου ο Πάουλο Μπέντο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Είπε πως οι παίκτες του σταμάτησαν να προσπαθούν και γι’ αυτό το 0-2 έγινε 2-2, ενώ παραδέχτηκε και ότι έγιναν αρκετά λάθη καλύπτοντας, όμως, το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο που πρωταγωνίστησε (κυρίως ο Βιάνα) σε πολλά εξ αυτών. Όσο για τις μεταγραφές δεν σχολίασε κάτι.

Αναλυτικά:

Θεωρείτε ότι επαναπαύτηκαν οι ποδοσφαιριστές μετά τα δύο γρήγορα γκολ που σημείωσαν; Τι πιστεύει ότι έφταιξε και ήρθε αυτό το 2-2;

«Πιστεύω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν γρήγορα τα γκολ που βάλαμε. Από τη μέση του πρώτου ημιχρόνου σταματήσαμε να παίζουμε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη που κάναμε. Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση όπως στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Δεχτήκαμε τα δύο γκολ και δώσαμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε ότι δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται αυτή η ισοπαλία και είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Περιμένατε τόσο δυνατό τον Πλατανιά και να σας φέρει σε δύσκολη θέση;

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια είχε νικήσει και επίσης δεν έχασε και από εμάς. Ξέραμε ότι θα μας αντιμετωπίσει προβλήματα και περιμέναμε ότι θα μας αντιμετωπίσει με πιο άμεσο τρόπο γιατί έπαιζε με δύο επιθετικούς. Το κλειδί του αγώνα ήταν ότι εμείς σταματήσαμε να προσπαθούμε. Δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο για να μας δυσκολέψει».

Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού; Για τον Ανασαριφάρντ και για τον Σισοκό που ακούγεται;

«Δεν θα σχολιάσω κάτι για τις μεταγραφές θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου».

Σήμερα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού έπαιζε ένα παιδί 18 ετών και άλλο ένα 21. Θα θέλαμε να μας σχολιάσετε την απόδοση τους…

«Δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να σχολιάσουμε τα λάθη της άμυνας. Κάμαμε συνολικά πολλά λάθη σαν ομάδα. Επίσης δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό η ηλικία τους. Ο Ανδρούτσος είναι πολύ νέος και πιστεύω ότι αυτοί είναι η βάση του συλλόγου και αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν μέρος της ομάδας και θα εξελιχθούν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση