HomeΣΠΟΡ5 ημέρες στην Αθήνα θα μείνει ο ΟΦΗ – Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αχαρναικό

5 ημέρες στην Αθήνα θα μείνει ο ΟΦΗ – Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αχαρναικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Αθήνα δίνει ο ΟΦΗ.

Την Κυριακή (3μμ) στο Μενίδι και την Τετάρτη  με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αχαρναικό

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το Σάββατο  απο το Ηράκλειο το απόγευμα και θα επιστρέψει στην βάση της την Πέμπτη  το πρωί, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία (Σάββατο 4μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει δηλαδή 5μέρες στην Αθήνα (απο το Σάββατο, μέχρι την Πέμπτη) για τις δυο συνεχόμενες αναμετρήσες για το πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football league.

Σύμφωνα με το πλάνο της τεχνική ηγεσίας του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα, θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, την Δευτέρα  και την Τρίτη  το πρωί.

Να σημειωθεί ότι οι Κώτσιος και Νάστος, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, θα μεταβούν κανονικά την Δευτέρα  στην Αθήνα, για να τεθούν στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο  το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με τον Αχαρναικό, που θα γίνει την Κυριακή (3μμ) στο Μενίδι.

Ο Πάτρικ Βουό επέστρεψε στην ώρα του απο την Πορτογαλία και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου και έτσι ο Νίκος Νιόπλιας τον πήρε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κώτσιος και Νάστος, αλλα και οι τραυματίες Μπουρσέλης και Φαζός.

Αναλυτικά η 18αδα που ταξιδεύει στην Αθήνα: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Μητρόπουλος, Χίσι, Ογκμποε, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Βουό, Χαντί, Ροβίθης, Βρεττός, Αντουκόρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κώτσιος, Νάστος, Φαζός, Μπουρσέλης, Κασμερίδης, Τουγλής, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση