HomeHL-9Ο Παπανδρέου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ

Ο Παπανδρέου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ

Συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λιγότερο από μία διήρκεσε η συνάντηση στη Βουλή που είχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αποχωρώντας από τη Βουλή ο κ.Παπανδρέου δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, τους παρέπεμψε απλώς στην κοινή δήλωση που θα δημοσιευθεί αργότερα.

«Πολύ καλό το κλίμα στην συνάντηση, οι δύο πολιτικοί συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον», αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη

papandreoy-fofh1

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ) και ο Γιάννης Τούντας (Κινήσεις Πολιτών για την σοσιαλ-δημοκρατία) προκειμένου να συμφωνηθούν τα επόμενα βήματα στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Παράταξης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ διεύρυνση των κομματικών οργάνων, ώστε να συμμετάσχουν σε αυτά και στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα το ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ και τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία (Γιάννης Τούντας).

papandreoy-fofh2

Ολο το ΠΑΣΟΚ το Σάββατο

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο.  Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι παρών, μαζί με στελέχη του κόμματός του. Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι στην εκδήλωση της κ. Γεννηματά, το Σάββατο, θα υπάρχει ειδικό «τραπέζι ΚΙΔΗΣΟ» για να φιλοξενηθούν τα ηγετικά στελέχη του κόμματος στην εκδήλωση.

Ας σημειωθεί ότι την Κυριακή παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση