HomeΚΟΣΜΟΣΟ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι είναι… μικροβιοφοβικός

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι είναι… μικροβιοφοβικός

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά την διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης Τύπου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απάντησε με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εμπλακεί σε «ροζ» σκάνδαλο στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz Carlton Hotel, στην ρωσική πρωτεύουσα.

«Πιστεύει κανείς αλήθεια αυτή την ιστορία; Είμαι, επίσης, πολύ μικροβιοφοβικός. Πιστέψτε με», δήλωσε ο νέος πλανητάρχης κάνοντας πολλούς μέσα στην αίθουσα του Πύργου Τραμπ στην Νέα Υόρκη να ξεσπάσουν σε γέλια. Ο ίδιος, χαρακτήρισε τα σχετικά δημοσιεύματα «ψευδείς ειδήσεις» και σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η εμπλοκή του στο σεξουαλικό σκάνδαλο στη Μόσχα είναι αναληθής τόνισε ότι γνωρίζει πως μικροσκοπικές κάμερες θα μπορούσε να έχουν εγκατασταθεί στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου.

«Είμαι εξαιρετικά προσεκτικός, περιβάλλομαι από σωματοφύλακες στους οποίους πάντα λέω να είναι πολύ προσεκτικοί επειδή σε αυτά τα δωμάτια (ξενοδοχείων) υπάρχουν κάμερες στα πιο απίθανα μέρη. Δεν μπορείτε να τις δείτε και δεν μπορείτε να ξέρετε. Είναι καλύτερα να είστε προσεκτικοί για να μην δείτε τον εαυτό σας σε νυχτερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Buzzfeed, το οποίο στηρίζεται σε έκθεση Βρετανού κατασκόπου, το 2013 ο Τραμπ βρέθηκε στη Μόσχα για να παρουσιάσει τα καλλιστεία για την Miss Universe. Τότε, σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Αμερικανός Μίδας νοίκιασε την προεδρική σουίτα του Ritz Carlton Hotel, στην οποία στο παρελθόν είχε καταλύσει ο Μπαράκ Ομπάμα και έβαλε Ρωσίδες ιερόδουλες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις ενώ εκείνος τις παρακολουθούσε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση