HomeHL-SportsΟΦΗ: «Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες»

ΟΦΗ: «Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ενημέρωσαν την ΕΠΟ για την ταλαιπωρία που τράβηξαν

Τα πάνδεινα πέρασε η αποστολή του ΟΦΗ στην ανεπιτυχή προσπάθεια που έκανε να ταξιδέψει έως την Ξάνθη για το ματς Κυπέλλου. Οι Κρητικοί αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο αεροδρόμιο και δημοσίευσαν και σχετική φωτογραφία.

Λίγες ώρες μετά εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν πως έστειλαν στην ΕΠΟ αποστολή και ζητούν να οριστεί ξανά το ματς τους με τους ακρίτες επισημαίνοντας πως ο ΟΦΗ «έχει στα χέρια του όλες τις βεβαιώσεις των αεροπορικών εταιρειών, που δεν μπορούσε με κανένα τρόπο, να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Καβάλα ή την Αλεξανδρούπολη» και ότι το έγγραφο κάνει λόγο για «ανυπέρβλητη αδυναμία προσέλευσης, λόγω ανωτέρας βίας».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα μας αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι από Ηράκλειο για Καβάλα με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Η πτήση από Ηράκλειο για Αθήνα πραγματοποιήθηκε κανονικά όμως η πτήση για Καβάλα, στις 18.00, ακυρώθηκε λόγω των επικρατουσών εκεί καιρικών συνθηκών.

Η αεροπορική εταιρεία (AEGEAN), μας μετέφερε σε μία βραδινή πτήση για Αλεξανδρούπολη (της 10ης Ιανουαρίου), η οποία επίσης ματαιώθηκε.

Μετά και από αυτό η ως άνω εταιρία μας μετέφερε σε πρωινή πτήση της Τετάρτης 11/01 στις 07:00 το πρωί για Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα μας διέμεινε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης 10/1 και προσήλθε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την Τετάρτη 11/01 στις 06:00 το πρωί. Επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο όπου παρέμεινε έως τις 08:00. Ακολούθως μας ενημέρωσαν να αποβιβαστούμε, γιατί δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της πτήσης λόγω της σοβούσης κακοκαιρίας στο Νομό Έβρου.

Κατόπιν επαφών των υπευθύνων της ημετέρας ΠΑΕ, η αεροπορική εταιρεία μας ενημέρωσε ότι η επόμενη πτήση ήταν στις 15:30 και αδυνατούσε να μας μεταφέρει σε οποιαδήποτε άλλη πτήση».

Και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «ως εκ τούτου όπως και εσείς καταλαβαίνετε δεν ήταν εφικτό, να αφιχθούμε στον προορισμό μας (στην πόλη της Ξάνθης, προκειμένου να αγωνιστούμε στον προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλου ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ, για τις 15:00 τηνΤετάρτη.

Τούτο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές μας και λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα μας και ειδικά στους Νομούς του Έβρου.

Με νεότερο έγγραφο μας, θα σας προσκομίσουμε και την βεβαίωση της αεροπορικής εταιρίας στην οποία θα αναφέρονται όσα σας αναφέρουμε παραπάνω.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε εκ νέου ορισμό του ως άνω αγώνα, ο οποίος δεν διεξήχθη εξ αιτίας των όσων σας εκθέσαμε (ανυπέρβλητη αδυναμία προσέλευσης, λόγω ανωτέρας βίας)».

Διαφήμιση
Διαφήμιση