Το αυτοκίνητο του 40χρονου επιχειρηματία, όπως και οι τηλεφωνικές συνομιλίες κατά το διάστημα πριν τη δολοφονία του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, που χειρίζονται την υπόθεση, προκειμένου να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Το μπλε peugeot του άτυχου άνδρα, βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και ερευνάται με κάθε προσοχή από τους αστυνομικούς, προκειμένου να συλλεχθεί, αν υπάρχει γενετικό υλικό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το πώς ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του.

Επίσης σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσει και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να γίνει γνωστό με ποιους συνομίλησε ο 40χρονος τόσο το διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν στο Ηράκλειο όσο και τις ώρες πριν τη δολοφονία του.

Από την άλλη πλευρά, το ότι το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα δεν καταστράφηκε μετά τη δολοφονία του φανερώνει είτε ότι οι δράστες ενήργησαν σε πανικό και προσπάθησαν απλά να ξεφορτωθούν το θύμα είτε ότι ενήργησαν κατόπιν σχεδίου, ώστε να φανεί ο θάνατος του 40χρονου ως ατύχημα.

Εν τω μεταξύ ερευνάται και το γεγονός ότι ο 40χρονος στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε ακόμη και τώρα συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες και δοσοληψίες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 40χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Ρογδιάς σε απόσταση από το αυτοκίνητο του, μέσα σε ρυάκι.

Τον 40χρονο εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, ενώ η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες από την οικογένεια του.

Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο του, ενώ δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα το κινητό του τηλέφωνο και προσωπικά του αντικείμενα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση