HomeΚΡΗΤΗΤο Apollonia Beach Resort & Spa για όγδοη χρονιά επιτυγχάνει την υψηλού κύρους πιστοποίηση Travelife Gold

Το Apollonia Beach Resort & Spa για όγδοη χρονιά επιτυγχάνει την υψηλού κύρους πιστοποίηση Travelife Gold

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Κρήτης επιτυγχάνει την χρυσή διεθνή διάκριση Travelife για ξενοδοχεία και καταλύματα για όγδοη χρονιά. Το Travelife, το σύστημα πιστοποίησης του αειφόρου τουρισμού έχει αξιολογήσει την επίδοση του Apollonia Beach Resort & Spa σχετικά με την υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικο-οικονομικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του.

Προκειμένου να παραλάβει την χρυσή πιστοποίηση του Travelife το Apollonia Beach Resort & Spa αξιολογήθηκε σε 150 κριτήρια βιωσιμότητας και μετά από δύο χρόνια θα επαναληφθεί η αξιολόγηση. Τα κριτήρια αξιολόγησης συμπεριλαμβάνουν περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ελαχιστοποίηση της ποσότητας της ενέργειας, των αποβλήτων και του νερού.

Τα κοινωνικά κριτήρια αναγνωρίζουν τις θετικές ενέργειες για την ευημερία των εργαζομένων, την συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τις τοπικές επιχειρήσεις, την προστασία των παιδιών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρέπει επίσης να δείξουν πώς προστατεύουν τις τοπικές παραδόσεις και την άγρια ζωή.

Το Travelife είναι ένα διεθνές σύστημα πιστοποίησης, που προωθεί την βιωσιμότητα στον τουριστικό κλάδο. Βοηθά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα να διαχειριστούν και να ελέγξουν το κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό τους αντίκτυπο καθώς και να επικοινωνήσουν τα επιτεύγματα τους στους πελάτες τους.

Πρόκειται για ένα εύκολο στην χρήση σύστημα βιωσιμότητας το οποίο παρέχει στα μέλη του ένα πρακτικό πλαίσιο για να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Travelife για ξενοδοχεία και καταλύματα μπορείτε να επισκεφτείτε: http://www.travelife.org/ή http://www.travelifecollection.com/

Το Apollonia Beach Resort & Spa βρίσκεται  πάνω στη μεγάλη παραλία της Αμμουδάρας λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους όπως την Κνωσό και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Με 334 δωμάτια – που συνθέτουν το κεντρικό κτήριο – και τα 3 συγκροτήματα bungalows το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για ευχάριστες και αξέχαστες διακοπες στην Κρήτη.

Το Apollonia Beach Resort & Spa είναι μέλος του Cyan group of hotels που ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπεί τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa-5* αστέρων με 334 δωμάτια, το Santa Maria Brach- 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa- 5* αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 350 υπαλλήλους. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και την Σητεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση