HomeHL-CultureΟι Κρήτες του Πειραιά τίμησαν τον Νίκο Καζαντζάκη

Οι Κρήτες του Πειραιά τίμησαν τον Νίκο Καζαντζάκη

Εκδήλωση από την αδελφότητα «ΟΜΟΝΟΙΑ» στο Festos Palace

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, τίμησε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, το μεγάλο κρητικό λογοτέχνη, Νίκο Καζαντζάκη. Το ταξίδι αυτό στο χώρο της τέχνης και της διανόησης, διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από το θάνατό του και  πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των Μινωικών γραμμών, στο πολυτελές πλοίο τους, «FESTΟS PALACE».

Οι προσκεκλημένοι που αψηφώντας τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του πολυγραφότατου συγγραφέα, σε κείμενα της Αντιπροέδρου Α.-Μ. Ντουντουνάκη, πλαισιωμένο από τη χαρισματική φωνή του Μ. Μουντάκη και το συγκρότημα του Γ. Πλυμάκη, ενώ τα χορευτικά της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα με την εμφάνισή τους κα καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Θ. Τσόντος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, καθώς και το πλήρωμα των Μινωικών γραμμών για τη άριστη φιλοξενία, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της Αδελφότητας με τα μέλη και τους φίλους της, για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 στην κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, που θα γίνει στην αίθουσα V’ammos, του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση