Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες το πρωί σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν να συγκεντρώσουν το οποιοδήποτε στοιχείο βοηθήσει στη λύση του αινίγματος για τις συνθήκες αλλά κυρίως τους λόγους για τους οποίους ο 40χρονος προγραμματιστής χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άγνωστο ή τους άγνωστους δράστες.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση καταδεικνύουν ότι ο 40χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, δέχθηκε άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο πρόσωπο με άγνωστο αντικείμενο, πιθανότατα λοστό, μπαστούνι ή μαγκούρα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το αυτοκίνητο του Εμμανουήλ, ο εντοπισμός του οποίου υπήρξε και η αφορμή για να βρεθεί η σορός του, σε αρκετή απόσταση από το εγκαταλελειμμένο Peugeot 106 που οδηγούσε.

Στο επίκεντρο των ερευνών, βρίσκονται όλοι εκείνοι οι οποίοι αποτελούσαν το περιβάλλον του στο Ηράκλειο, όπου και διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η μόνιμη κατοικία του ήταν στην Αθήνα, όπου ζούσε με τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους.

Ο άτυχος Εμμανουήλ ήταν προγραμματιστής και διατηρούσε επιχείρηση επισκευής και συντήρησης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Λόγω της εργασίας του, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε εγκατασταθεί στο Ηράκλειο, έχοντας ενοικιάσει ένα διαμέρισμα. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό από τους συγγενείς του στην Αθήνα, τον πατέρα του και τη σύντροφό του, ο 40χρονος είχε κλείσει ένα επαγγελματικό ραντεβού την περασμένη Πέμπτη και έκτοτε τα ίχνη του χάνονται.

Οι δικοί του μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί του είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά, δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι πρώτες έρευνες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του, που είχε εγκαταλειφθεί ανασφάλιστο στην περιοχή της Ροδιάς αποτέλεσε το πρώτο κακό προμήνυμα για την τύχη του 40χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε σε αρκετή απόσταση από το όχημα σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς το πρωί της Τρίτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Εμμανουήλ να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο από τον τόπο που βρέθηκε το πτώμα του και στη συνέχεια στην προσπάθεια του άγνωστου ή άγνωστων δραστών να «ξεφορτωθεί» τη σορό του, να τη μετέφερε με το ίδιο του το αυτοκίνητο στη Ροδιά όπου και την εγκατέλειψε μέσα στις λάσπες και τα νερά.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση θεωρούν ότι τη λύση του μυστηρίου θα τη δώσει το ίδιο το αυτοκίνητο του θύματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση